Cautare

61498 de rezultate pentru "primarul din piatra neamt" (6.50 secunde)
Dupa ani de zile in care primarul din Independenta a avut casa pusa sub sechestru din cauza unei bucati de pamant, procesul aflat pe rolul Judecatoriei Mangalia s-a incheiat favorabil pentru edilul Cristea Gascan (foto).
Cu toate ca localitatile membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a "Zonei Metropolitane Constanta" au fost stabilite inca din 2006 de Consiliul Judetean ca fiind Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba, Claudiu Tusac (foto), primarul Municipiului Mangalia a reusit sa atraga atentia presei cu o platforma-program impopotonata cu imagini copiate de pe internet dar si de proiecte-fantoma.
A doua zi dupa aparitia in presa centrala a informatiei privind flagrantul, primarul s-a infatisat in fata mass-media la obisnuita conferinta de presa.
Sedintele de Consiliu Local din Basarabi au un farmec aparte. Din cate sustine consilierul local PNL Ion Vladoi, proiectele de hotarare sunt aflate de-abia la inceputul sedintei, un aspect nelegal de altfel.
Primarul Navodariului a avut o misiune extrem de grea ieri:
Primarul Radu Mazare a dezvaluit vineri ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au interceptat convorbirile telefonice timp de doua luni si jumatate pentru a afla date compromitatoare despre el, dar nu au descoperit nimic.
Cum insa Calapod refuza sa explice cum a cheltuit banii comunitatii, ii lansam si noi invitatia de a o face, in conditiile in care, de data recenta, primarul "a pus la dispozitia" presei contractul de asfaltare.
In ceea ce priveste noul demers al procurorilor, Mazare l-a calificat drept o incercare a Palatului Cotroceni care prin "slugile de la ANI" incearca sa-l "caute la chilotii din 2003".
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca galatenii vor scoate in scurt timp mai multi bani pentru a plati factura la intretinere. ... Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca si-a dat acordul pentru luarea acestor masuri. Motivul este situatia grea prin care trec Electrocentrale si Apa-Canal din cauza scumpirilor generale.
Primariile micilor orase din Dolj au o politica mai agresiva decat Craiova in ceea ce priveste atragerea investitorilor in aceste localitati. Cel putin asa reiese din declaratiile responsabililor in domeniu. ... Din 32 de hectare disponibile,12 sunt langa viitorul pod Calafat-Vidin.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Magistratii gorjeni au respins cererea de eliberare pe cautiune pentru primarul spagar Constantin Parvulescu, din comuna gorjeana Farcasesti.
Aceasta pentru ca, dupa cum sustine primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, "conflictul dintre detinatorii de structuri de cazare si minister este abia la inceput". "El va lua amploare in detrimentul turismului si turistilor", sustine primarul Constantei.
"De ce trebuie sa-mi spuna mie cei de la presa ce trebuie sa fac in Craiova asta cu carutele?", i-a intrebat retoric primarul Antonie Solomon pe consilierii locali, iritat ca i s-a atras atentia asupra ilegalitatii circulatiei atelajelor prin municipiu.
Primarul general Sorin Oprescu a participat la sarbatoarea Zilelor Calarasiului, eveniment la care a fost invitat de primarul municipiului Calarasi Dragu Nicolae si unde a primit cheia orasului.
google-analytics.com